NAMSUNG Penjejakan Penghantaran Kontena,Track NAMSUNG Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan bekas Namsung anda di bawah, harus mempunyai format NSSU1234567, dapatkan status bekas Namsung masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Penghantaran Namsung

penjejakan namsungNamsung Shipping , yang telah belayar di laut selama 60 tahun dengan amanah yang kekal, akan menjadi nama yang terkenal di dunia dalam bidang logistik. Namsung Shipping, syarikat perkapalan swasta pertama di Korea, telah memberikan sokongan padu kepada syarikat perdagangan Korea di dunia. Selain itu untuk menjadi syarikat yang paling boleh dipercayai, Namsung Shipping secara konsisten menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan serta membangunkan nilai penghantaran.

Laman web rasmi: www.namsung.co.kr

Bantuan Penjejakan Namsung

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Namsung .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Namsung, lebih baik anda menghubungi Namsung .

Format Nombor Penjejakan Bekas Namsung

Apabila anda menghantar dengan Namsung , anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Namsung dengan format NSSU1234567, NSSU ialah salah satu awalan Namsung. Namsung mempunyai dua awalan: NSSU dan NSRU . Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Namsung dari gambar di bawah.
pengesanan kontena namsung

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Namsung

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Namsung kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Namsung anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena