NAMSUNG Seguiment De Contenidors,Track NAMSUNG Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Namsung a continuació, hauria de tenir el format NSSU1234567, obteniu l’estat del contenidor Namsung en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre l’enviament de Namsung

seguiment de namsungNamsung Shipping , que ha estat navegant pel mar els darrers 60 anys amb una confiança eterna, serà el nom mundialment conegut en el camp de la logística. Namsung Shipping, la primera companyia naviliera privada de Corea, ha proporcionat un fort suport a les empreses comercials coreanes del món. A més, per ser l’empresa més fiable, Namsung Shipping ofereix constantment un servei d’alta qualitat als clients i desenvolupa els valors d’enviament.

Lloc web oficial: www.namsung.co.kr

Ajuda de seguiment de Namsung

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Namsung .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Namsung, és millor que us poseu en contacte amb Namsung .

Format del número de seguiment del contenidor Namsung

Quan envieu amb Namsung, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Namsung amb el format NSSU1234567, NSSU és un dels prefixos de Namsung. Namsung té dos prefixos: NSSU i NSRU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Namsung a la imatge següent.
seguiment de contenidors namsung

Centre d’ajuda de Namsung Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de Namsung, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Namsung Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors