Caravel -Konttilähetysten Seuranta,Track Caravel Container (24 Hrs)

Kirjoita Caravel-konttisi seurantanumero alle, sen pitäisi olla muotoa CLSU1234567, niin saat reaaliaikaisen Caravel-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Caravel Logisticsista

karavellin kontin seurantaCaravel Logistics perustettiin vuonna 1994 Intiassa kahden yrittäjähenkisen nuoren miehen – Saju Chackon ja C.Jayakrishnanin – toimesta, joilla on usean vuoden kokemus merenkulkualalta. He kokivat, että nopea, luotettava ja oikea-aikainen asiakaspalvelu oli tunnin tarve erityisesti logistiikka-alalla. Asiakkaan odotukset ovat “ajoissa” toimituksia kohtuullisin kustannuksin. Maltillinen aloitus, jossa oli vain huolinta-, CHA- ja ahtaustoimintaa, Caravel kasvoi moninkertaisesti laajentaen asemiaan Intiassa ja ulkomailla. Caravel tunnetaan hyvin kyvystään tarjota YKSI LUOTETTAVA LOGISTIIKARATKAISU, jossa yhdistyvät Container Carrier, kuorma-autot, huolinta, alusten omistaminen ja huolto, kotimaan logistiikka ja 3PL.

Caravel-säiliön seurantaohje

Caravel-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Caravel Logisticsin kanssa, saat Caravel-kontin seurantanumeron muodossa CLSU1234567, CLSU on Caravel Logisticsin etuliite. Saat lisätietoja Caravel-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
karavellin kontin seuranta

Caravel Container Tracking -ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Caravel Container Tracking -järjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Caravel Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä