Caravel -Konttilähetysten Seuranta,Track Caravel Container (24 Hrs)

Kirjoita Caravel-konttisi seurantanumero alle, sen pitäisi olla muotoa CLSU1234567, niin saat reaaliaikaisen Caravel-kontin tilan.

Tietoja Caravel Logisticsista

karavellin kontin seurantaCaravel Logistics perustettiin vuonna 1994 Intiassa kahden yrittäjähenkisen nuoren miehen – Saju Chackon ja C.Jayakrishnanin – toimesta, joilla on usean vuoden kokemus merenkulkualalta. He kokivat, että nopea, luotettava ja oikea-aikainen asiakaspalvelu oli tunnin tarve erityisesti logistiikka-alalla. Asiakkaan odotukset ovat “ajoissa” toimituksia kohtuullisin kustannuksin. Maltillinen aloitus, jossa oli vain huolinta-, CHA- ja ahtaustoimintaa, Caravel kasvoi moninkertaisesti laajentaen asemiaan Intiassa ja ulkomailla. Caravel tunnetaan hyvin kyvystään tarjota YKSI LUOTETTAVA LOGISTIIKARATKAISU, jossa yhdistyvät Container Carrier, kuorma-autot, huolinta, alusten omistaminen ja huolto, kotimaan logistiikka ja 3PL.

Caravel-säiliön seurantaohje

Caravel-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Caravel Logisticsin kanssa, saat Caravel-kontin seurantanumeron muodossa CLSU1234567, CLSU on Caravel Logisticsin etuliite. Saat lisätietoja Caravel-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
karavellin kontin seuranta

Caravel Container Tracking -ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Caravel Container Tracking -järjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Caravel Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä

Leave a Comment

Your email address will not be published.