KLINE -Beholdersporing,Track KLINE Container (24 Hrs)

Skriv inn “K”-linjebeholderens sporingsnummer nedenfor, skal ha formatet KKLU1234567, få sanntids “K”-linjebeholderstatus.

Om “K” Line

"K" linjesporing“K” Line America (KAM) gir et dynamisk arbeidsmiljø der selvsikkere og motiverte individer kan blomstre. Vi er forpliktet til å tilby banebrytende teknologi, et utfordrende arbeidsmiljø og muligheten til å vokse med en blomstrende organisasjon. “K” Line America, Inc. deltar ikke i besetning av fartøyer, da disse håndteres utelukkende i utlandet. Vi kan ikke gi informasjon om ansettelsesprosedyrene. All amerikansk arbeidskraft på land er inngått under tariffavtaler med ILWU og ILA, og “K” Line America, Inc. er ikke part i disse avtalene. De som er interessert i landarbeidsarbeid bør kontakte en av disse fagforeningene.

«K»-linjesporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på K-line-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra K-line offisielle nettsted, bør du kontakte K-line .

Kontakt «K» Lineon sosiale medier

“K” Line kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

“K”-linjebeholdersporingsnummerformat

Når du sender med “K” Line, vil du få et “K” Line containersporingsnummer med formatet KKLU1234567. “K” Line har følgende prefikser: KKLU , KKFU , KKTU , KLFU , KLTU , ESSU og AKLU .

Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for “K” Line-beholder fra bildet nedenfor.
K Linjesporing

Hjelpesenter for “K” Line Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt “K” Line Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med ditt “K” Line Container-sporingsnummer på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser

Leave a Comment

Your email address will not be published.