Ecu Worldwide Праћење Контејнера,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење ЕЦУ широм света испод, добијте информације о испоруци уживо помоћу нашег система за експресно праћење.

О ЕЦУ широм света

Праћење ЕЦУ широм светаОснована 1987. у Белгији, ЕЦУ Ворлдвиде (некадашња ЕЦУ-Лине) је глобални лидер у НВОЦЦ услугама. Подржани богатим наслеђем, страшћу и агилношћу, донели смо иновације светске класе у ЛЦЛ (мање од оптерећења контејнера) и поставили неколико мерила у индустрији.

Аллцарго Логистицс Лтд., највећи индијски провајдер интегрисаних логистичких решења у приватном сектору, купио је компанију 2006. године што је резултирало даљом ефикасношћу нашег пословања. У мају 2016. поново смо крстили свој идентитет у ЕЦУ Ворлдвиде и консолидовали наше глобално присуство доводећи наше канцеларије под једним именом како бисмо означили наше добро повезане канцеларије и високо координисане операције. Наша тежња да приближимо географске локације захваљујући ефикасности нашег система и врхунској стручности за наше клијенте остала је непромењена, чиме је урезана филозофија „поједностављене географије“.

Помоћ за праћење ЕЦУ широм света

ЕЦУ Формат броја за праћење контејнера широм света

Када шаљете ЕЦУ широм света, добићете Ецу-Лине број за праћење контејнера у формату КСКСКСУ1234567. Сазнајте више информација о броју за праћење Ецу-Лине контејнера са слике испод.
ецу линијско праћење контејнера

Повезано праћење

Центар за помоћ за праћење Ецу-линија

Ако имате проблема са нашим Ецу-Лине Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу Ецу-Лине броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.