KLINE Penjejakan Penghantaran Kontena,Track KLINE Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena “K” Line anda di bawah, harus mempunyai format KKLU1234567, dapatkan status kontena Line “K” masa nyata.

Mengenai Talian “K”.

Penjejakan baris "K".“K” Line America (KAM) menyediakan persekitaran kerja yang dinamik di mana individu yang tegas dan bermotivasi boleh berkembang. Kami komited untuk menyediakan teknologi canggih, persekitaran kerja yang mencabar dan peluang untuk berkembang dengan organisasi yang berkembang maju. “K” Line America, Inc. tidak mengambil bahagian dalam kapal krew kerana ia dikendalikan secara eksklusif di luar negara. Kami tidak boleh memberikan maklumat mengenai prosedur pengambilan pekerja. Semua buruh tepi pantai AS dikontrak di bawah perjanjian tawar-menawar kolektif dengan ILWU dan ILA, dan “K” Line America, Inc. bukan pihak dalam perjanjian tersebut. Mereka yang berminat dalam pekerjaan buruh tepi pantai harus menghubungi salah satu kesatuan sekerja tersebut.

Bantuan Penjejakan Talian “K”.

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web K-line .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi K-line, lebih baik anda menghubungi K-line .

Hubungi Media Sosial Lineon “K”.

Talian “K” boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Bekas Garisan “K”.

Apabila anda menghantar dengan Talian “K”, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Talian “K” dengan format KKLU1234567. Garisan “K” mempunyai awalan berikut: KKLU , KKFU , KKTU , KLFU , KLTU , ESSU dan AKLU .

Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Talian “K” dari gambar di bawah.
Penjejakan K Line

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Talian “K”.

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Talian “K” kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Talian “K” anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena

Leave a Comment

Your email address will not be published.