KLINE Следење На Контејнери,Track KLINE Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот „K“ Line подолу, треба да има формат KKLU1234567, да го добиете статусот на контејнер на линијата „K“ во реално време.

За линијата „К“.

Следење на линијата „К“.„K“ Line America (KAM) обезбедува динамична работна средина каде што наметливите и мотивирани поединци можат да процветаат. Посветени сме на обезбедување на најсовремена технологија, предизвикувачка работна средина и можност да растеме со просперитетна организација. „K“ Line America, Inc. не учествува во екипажот на бродови бидејќи со нив се ракува исклучиво во странство. Не можеме да обезбедиме информации за процедурите за вработување. Целата работа од брегот на САД е договорена според договори за колективно преговарање со ILWU и ILA, а „K“ Line America, Inc. не е страна на тие договори. Оние кои се заинтересирани за работа на брегот, треба да контактираат со некој од тие синдикати.

Помош за следење на линијата „К“.

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на K-line .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на K-line, подобро е да контактирате со K-line .

Контактирајте ги социјалните медиуми „K“ Lineon

Линијата „К“ може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнерот на линијата „К“.

Кога испраќате со линијата „К“, ќе добиете број за следење на контејнерот „К“ со формат KKLU1234567. Линијата „К“ го има следниов префикс: KKLU , KKFU , KKTU , KLFU , KLTU , ESSU и AKLU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот „К“ од сликата подолу.
Следење на К линија

Центар за помош на „К“ линија за следење контејнер

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери „K“ линија, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со операторот или со други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на „K“ Line Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.