HYUNDAI Penjejakan Penghantaran Kontena,Track HYUNDAI Container (24 Hrs)

Taip nombor penjejakan Hyundai anda di bawah, dapatkan maklumat penghantaran secara langsung dengan sistem pengesanan ekspres kami.

Soal Hyundai

pengesanan hyundaiSejak penubuhannya pada 1976, Hyundai Merchant Marine (HMM) terus berusaha untuk menjadi syarikat perkapalan dan logistik global yang terulung. HMM kini merupakan salah satu daripada lima syarikat penerbangan Trans-Pasifik teratas dan salah satu daripada 10 syarikat penerbangan terbaik dalam industri perkapalan global dengan pelbagai saiz armada untuk perdagangan Trans-Pasifik, Asia-Eropah, Trans-Atlantik dan Antara-Asia.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Bantuan Pengesanan Hyundai

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Hyundai .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Hyundai, lebih baik anda menghubungi Hyundai .

Berita Marin Merchant Hyundai

Hubungi Hyundai di Media Sosial

Hyundai boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena Hyundai

Apabila anda menghantar dengan Hyundai, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Hyundai dengan format HMMU1234567, HMMU ialah awalan Hyundai.

Hyundai mempunyai tiga awalan, iaitu: HMMU , HAMU dan HDMU .

Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Hyundai dari gambar di bawah.
pengesanan kontena hyundai

Penjejakan Berkaitan

Pusat Bantuan Penjejakan Hyundai

Jika anda mempunyai masalah dengan sistem Penjejakan Hyundai kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Hyundai anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena