Horizon Lines Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Horizon Lines Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Horizon Lines anda di bawah, harus mempunyai format HRZU1234567, dapatkan status kontena Horizon Lines masa nyata.

Mengenai Horizon Lines

penjejakan garis ufukHorizon Lines mendahului dalam menyampaikan perkhidmatan kargo laut yang paling boleh dipercayai, cekap dan bertanggungjawab ke ketiga-tiga wilayah Akta Jones di Amerika Syarikat. Kami adalah satu-satunya syarikat perkapalan domestik yang berdedikasi sepenuhnya untuk menyokong orang ramai dan perniagaan di seluruh Alaska, Hawaii, Puerto Rico dan tanah besar dengan 13 kapal bertauliah sepenuhnya Jones Act dan pasukan profesional yang berpengalaman dan berdedikasi.

Laman web rasmi: www.horizonlines.com

Bantuan Penjejakan Horizon Lines

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Horizon Lines .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Horizon Lines, lebih baik anda menghubungi Horizon Lines .

Format Nombor Penjejakan Bekas Garis Horizon

Apabila anda menghantar dengan Horizon Lines, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Horizon Lines dengan format HRZU1234567, HRZU ialah awalan Horizon Lines. Horizon Lines mempunyai dua awalan, iaitu HRZU dan CXCU . Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Horizon Lines dari gambar di bawah.
garis ufuk pengesanan kontena

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena

Leave a Comment

Your email address will not be published.