Horizon Lines Следење На Контејнери,Track Horizon Lines Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот на Horizon Lines подолу, треба да има формат HRZU1234567, да го добиете статусот на контејнерот на Horizon Lines во реално време.

За Horizon Lines

следење на линиите на хоризонтотХоризонт Лајнс го предводи патот во доставувањето на најсигурни, ефикасни и одговорни океански карго услуги во сите три региони на Актот на Џонс во САД. Ние сме единствената домашна транспортна компанија целосно посветена на поддршката на луѓето и бизнисите низ Алјаска, Хаваи, Порторико и копното со 13 целосно квалификувани бродови од Jones Act и тим од искусни, посветени професионалци.

Официјална веб-страница: www.horizonlines.com

Помош за следење на линиите на хоризонтот

Формат на број за следење на контејнерите на хоризонтални линии

Кога испраќате со Horizon Lines, ќе добиете број за следење на контејнер на Horizon Lines со формат HRZU1234567, HRZU е префикс на Horizon Lines. Horizon Lines има два префикси, тие се HRZU и CXCU . Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на Horizon Lines од сликата подолу.
Следење на контејнерски линии на хоризонтот

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.