Heung A Shipping -Beholdersporing,Track Heung A Shipping Container (24 Hrs)

Skriv inn Heung-A Shipping-sporingsnummeret nedenfor, skal ha formatet HALU1234567, få sanntids Heung-A-beholderstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Heung-A Shipping

heung-a fraktsporingHeung-A Shipping Co., Ltd. feiret sitt 53-årsjubileum siden det ble etablert i 1961. Fra og med en konvensjonell linjetjeneste fra Korea-Japan, har selskapet ekspandert til et av de mest omfattende mate-nettverk innen Asia og utviklet omfattende operasjonsekspertise . Med denne erfaringen og infrastrukturen leverer Heung-A last på vegne av verdsatte kunder raskt og trygt.

Offisiell nettside: www.heung-a.co.kr

Heung-A forsendelsessporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Heung-A Shipping-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra den offisielle nettsiden til Heung-A Shipping, bør du kontakte dem .

Heung-A sporingsnummerformat

Når du sender med Heung-A Shipping, vil du få et Heung-A Shipping-sporingsnummer med formatet HALU1234567, HALU er Heung-A Shippings prefiks. Finn ut mer informasjon om Heung-A-fraktsporingsnummer fra bildet nedenfor.
heung-a fraktsporing

Hjelpesenter for Heung-A Shipping Tracking

Hvis du har problemer med vårt Heung-A Shipping Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med Heung-A Shipping-sporingsnummeret på offisielt sporingssystem.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser