UASC Penjejakan Penghantaran Kontena,Track UASC Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena UASC anda di bawah, harus mempunyai format UACU1234567, dapatkan status kontena UASC masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai UASC

penjejakan uascUnited Arab Shipping Company(UASC) telah ditubuhkan pada Julai 1976; secara bersama oleh enam negara Arab pemegang saham Teluk Parsi (Bahrain, Iraq, Kuwait, Qatar, Arab Saudi dan UAE). Pada asalnya ditubuhkan di Kuwait dengan Ibu Pejabat Korporatnya kini di Dubai, UASC berkhidmat untuk Asia dari Singapura, Eropah Utara dari Hamburg, Timur Tengah dan Benua Kecil India dari Dubai, Mediterranean dan Afrika Utara dari Istanbul, dan Amerika dari Peachtree Corners, GA, USA.

Bantuan Penjejakan UASC

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web UASC .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi UASC, lebih baik anda menghubungi UASC .

Hubungi UASC di Media Sosial

UASC boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Berita Kontena UASC

Format Nombor Penjejakan Bekas UASC

Apabila anda menghantar dengan UASC, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena UASC dengan format UACU1234567, UACU ialah salah satu awalan UASC. UASC mempunyai awalan berikut: UACU , QNNU , QIBU dan UAEU .

Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena UASC dari gambar di bawah.
pengesanan kontena uasc

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena UASC

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena UASC kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena UASC anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena