HAMBURG SUD Containerverzending Volgen,Track HAMBURG SUD Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Hamburg Süd-containervolgnummer in , moet het formaat HASU1234567 hebben, ontvang de realtime Hamburg Süd-containerstatus.

Over Hamburg Sud

Hamburg Zuid volgenDe Hamburg Süd Group combineert een scala aan one-source services om de perfecte logistieke keten te creëren. In de containervaart wordt het vertegenwoordigd door twee merken: Hamburg Süd als Duitse vervoerder en Aliança als Braziliaanse rederij die schepen onder Braziliaanse vlag exploiteert. Daarnaast is het aanwezig op de wereldzeeën in de bulk- en producttankervaart onder de namen Rudolf A. Oetker (RAO) en Aliança Bulk (Aliabulk).

Officiële website: www.hamburg-sued.com

Hulp bij het volgen van Hamburg Süd

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Hamburg Süd-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Hamburg Süd krijgt, kunt u beter contact met hen opnemen .

Neem contact op met Hamburg Süd op sociale media

Hamburg Süd is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Indeling voor trackingnummers van Hamburg Süd

Wanneer u met Hamburg Süd verzendt, krijgt u een Hamburg Süd-containervolgnummer met het formaat HASU1234567, HASU is het voorvoegsel van Hamburg Süd. Hamburg Süd heeft het volgende voorvoegsel: SUDU , KHLU , KHJU , KRJU , CADU , GRIU en HASU .

Meer informatie over het volgnummer van Hamburg Süd-containers uit onderstaande afbeelding.
Hamburg Zuid-containertracking

Helpcentrum van Hamburg Süd Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Hamburg Süd Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Hamburg Süd Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen

Leave a Comment

Your email address will not be published.