GRIMALDI -Konttilähetysten Seuranta,Track GRIMALDI Container (24 Hrs)

Anna Grimaldi-säilön seurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa GCNU1234567, niin saat reaaliaikaisen Grimaldi-säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Grimaldista

grimaldin seurantaGrimaldi on vuonna 1947 perustettu täysin integroitu monikansallinen logistiikkakonserni, joka on erikoistunut autojen, rullaavan lastin, konttien ja matkustajien merikuljetuksiin.

Grimaldin perheen kokonaan omistamaa konsernia johtavat Gianluca ja Emanuele Grimaldi, perustajan Guidon pojat sekä heidän lankonsa Diego Pacella.

Virallinen verkkosivusto: www.grimaldi.napoli.it

Grimaldi-seurantaohje

Ota yhteyttä Grimaldiin sosiaalisessa mediassa

Grimaldiin voi ottaa yhteyttä seuraavien kautta

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Grimaldi-kontin seurantanumeromuoto

Kun lähetät Grimaldin kanssa, saat Grimaldi-kontin seurantanumeron muodossa GCNU1234567, GCNU on Grimaldin etuliite. Saat lisätietoja Grimaldi-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
grimaldi-kontin seuranta

Grimaldi-konttiseurannan ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Grimaldi Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Grimaldi Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä