HAMBURG SUD Seguiment De Contenidors,Track HAMBURG SUD Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Hamburg Süd a continuació, hauria de tenir el format HASU1234567, obteniu l’estat del contenidor Hamburg Süd en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Hamburg Süd

hamburg süd seguimentEl grup Hamburg Süd combina una varietat de serveis d’una sola font per crear la cadena logística perfecta. En el transport de contenidors està representat per dues marques: Hamburg Süd com a transportista alemany i Aliança com a naviliera brasilera que opera vaixells amb bandera brasilera. A més, és una presència als oceans del món en el transport a granel i de productes cisterna amb els noms de Rudolf A. Oetker (RAO) i Aliança Bulk (Aliabulk).

Lloc web oficial: www.hamburg-sued.com

Ajuda de seguiment d’Hamburg Süd

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’Hamburg Süd .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’Hamburg Süd, és millor que us poseu en contacte amb ells .

Contacta amb Hamburg Süd a les xarxes socials

Es pot contactar amb Hamburg Süd a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment de contenidors Hamburg Süd

Quan envieu amb Hamburg Süd, obtindreu un número de seguiment de contenidors Hamburg Süd amb el format HASU1234567, HASU és el prefix d’Hamburg Süd. Hamburg Süd té el prefix següent: SUDU , KHLU , KHJU , KRJU , CADU , GRIU i HASU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors d’Hamburg Süd a la imatge següent.
seguiment de contenidors Hamburg Süd

Centre d’ajuda d’Hamburg Süd Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Hamburg Süd, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Hamburg Süd Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors