FESCO Sledenje Vsebniku,Track FESCO Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje kontejnerja FESCO , format mora biti FESU1234567, pridobite status kontejnerja FESCO v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O FESCO

fesko sledenjeFESCO Transportation Group (rusko: Fesco, tr. FESCO Group) je največji intermodalni transportni operater v Rusiji, ki svojim strankam zagotavlja široko paleto storitev in logističnih rešitev, vključno s pomorskim prevozom, železniškim transportom in pristaniškim ravnanjem prek več kot 70 prodajnih pisarn. ki se nahajajo po vsem svetu. Osnovno podjetje skupine FESCO je FESCO Shipping Company. Sedež skupine FESCO je v Moskvi.

Pomoč pri sledenju FESCO

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani FESCO .
  • Če na uradnem spletnem mestu FESCO ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na FESCO .

Format številke za sledenje kontejnerja FESCO

Ko pošiljate s FESCO, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja acl v formatu FESU1234567, FESU je predpona FESCO. FESCO ima dve predponi, to sta FESU in FCCU . Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnika FESCO na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjev fesco

Center za pomoč FESCO Container Tracking

Če imate težave z našim FESCO Container Tracking sistemom, svojo težavo oddajte tukaj, pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje FESCO Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam