EVERGREEN Sledenje Vsebniku,Track EVERGREEN Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje Evergreen in pridobite informacije o dostavi v živo z našim hitrim sistemom sledenja.

O Evergreen Marine

zimzeleno sledenjeOd ustanovitve dr. Yung-Fa Changa 1. septembra 1968 si je Evergreen Marine Corp (EMC) zagotovil svoje mesto v zgodovini ladijskega prometa. Od teh zgodnjih dni ni le preživela, ampak je pozitivno uspevala s trdim delom in vztrajnostjo, vse do danes se ponaša s floto več kot 160 kontejnerskih ladij. EMC se po obsegu svoje flote in zmogljivosti za nakladanje tovora uvršča med vodilne mednarodne ladjarske družbe na svetu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Spletna stran: www.evergreen-marine.com

Pomoč pri sledenju Evergreen

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Evergreen .
  • Če na uradnem spletnem mestu Evergreen ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Evergreen .

Evergreen Marine News

  • Za ponarejanje blagovne znamke EVERGREEN LINE na Kitajskem

Obrnite se na Evergreen na družbenih medijih

Evergreen lahko kontaktirate preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke zabojnika Evergreen

Ko pošiljate z Evergreenom, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Evergreen v formatu EMCU1234567, EMCU je Evergreenova predpona. Več informacij o številki za sledenje posode Evergreen najdete na spodnji sliki. Evergreen Marine ima tri predpone. To so EGHU , EGSU , EISU , EMCU, UGMU in HMCU.
sledenje zimzelenih kontejnerjev

Povezano sledenje

Center za pomoč pri sledenju Evergreen

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Evergreen, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje Evergreen v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam