DP WORLD Следење На Контејнери,Track DP WORLD Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот DP World подолу, добијте го статусот на контејнерот NSICT во реално време.

За DP World

Следење на DP WorldNSICT (Меѓународен контејнерски терминал Nhava Sheva) е формиран во 1997 година и е првото приватно-јавно партнерство на Индија во пристанишниот сектор. Со гордост може да се каже дека колосалната промена што NSICT ја донесе во индиското поморство е силен пропелер за растот на трговијата со контејнери, што Индија го доживеа оттогаш. Иако NSICT започна со работа одамна, тој никогаш не ја изгуби својата важност за братството на бродови и денес сè уште ја задржува својата позиција како претпочитана порта за контејнери во Индија долго по започнувањето на конкуренцијата.

Официјална веб-страница: www.dpworldmumbai.com

DP World Tracking Help

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на DP World .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на NSICT, подобро е да контактирате со DP World .

Контактирајте со DP World на социјалните медиуми

DP World може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на светски контејнер DP

Кога испраќате со NSICT, ќе добиете NSICT број за следење на контејнер со формат XXXU1234567. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнер NSICT од сликата подолу.
nsict контејнер следење

Центар за помош на DP World Container Tracking

Ако имате проблем со нашиот DP World Container Tracking систем, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со операторот или со други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со бројот за следење на DP World Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.