MSC Penjejakan Penghantaran Kontena,Track MSC Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena MSC anda di bawah, harus mempunyai format MSCU1234567, dapatkan status kontena MSC masa nyata.

Mengenai MSC

penjejakan mscMSC percaya akan kepentingan beroperasi sebagai pembawa bebas, bertindak balas dengan cepat kepada keperluan anda dengan penyelesaian yang cepat, berkesan dan global. Dengan kami, anda berurusan dengan syarikat tunggal, global dan sangat khusus yang mampu memberikan jawapan yang diperlukan untuk semua keperluan pengangkutan tertentu anda.

MSC menyediakan rangkaian perkhidmatan yang tiada tandingan melalui pejabat sendiri yang berdedikasi di seluruh dunia dan kekal sebagai Syarikat yang benar-benar bebas dan persendirian yang mampu bertindak balas dengan cepat terhadap perubahan pasaran dan melaksanakan rancangan jangka panjang, tanpa gangguan atau kelewatan yang tidak perlu.

Tel: +41227038888 | laman web: www.msc.com

Bantuan Penjejakan MSC

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web MSC .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi MSC, lebih baik anda menghubungi MSC.

Hubungi MSC di Media Sosial

MSC boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Berita Kontena MSC

Format Nombor Penjejakan Kontena MSC

Apabila anda menghantar dengan MSC, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena MSC dengan format MSCU1234567, MSCU ialah salah satu awalan MSC. MSC mempunyai awalan berikut: MSCU , MEDU , MSPU dan MSMU . Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena MSC dari gambar di bawah.
penjejakan kontena msc

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena MSC

Jika anda mempunyai masalah dengan sistem Penjejakan MSC kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena MSC anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena

Leave a Comment

Your email address will not be published.