CSAV -Beholdersporing,Track CSAV Container (24 Hrs)

Skriv inn CSAV-beholderens sporingsnummer nedenfor, skal ha formatet CSVU1234567, få sanntids CSAV-beholderstatus.

Om CSAV

csav-sporingCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) er et chilensk rederi. Grunnlagt i 1872, er det et av de eldste rederiene i verden og for tiden et av de største i Latin-Amerika.

CSAV er et aksjeselskap som har vært børsnotert siden 1893. Det spesialiserer seg hovedsakelig på containerfrakt, men tilbyr også spesialtjenester, som maritim transport av flytende og fast bulklast, kjølelast og biler.

CSAV er et globalt selskap som driver mer enn 30 linjetjenester rundt om i verden (samt feedertjenester) og har kommersiell tilstedeværelse i over 80 land, og genererer mer enn 90 % av sine totale inntekter gjennom egne byråer.

Offisiell nettside: www.csav.com

CSAV-sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på CSAV-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra CSAVs offisielle nettsted, bør du kontakte CSAV .

CSAV Nyheter

  • Hapag-Lloyd, CSAV Diskuter felles muligheter
  • CSAV NORASIA Conosur Service – Imbituba-anrop

Kontakt CSAV på sosiale medier

CSAV kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

CSAV-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med CSAV, vil du få et CSAV container sporingsnummer med formatet CSVU1234567, CSVU er CSAVs prefiks. CSAV har to prefikser, CSVU og LNXU . Finn ut mer CSAV-beholdersporingsnummerinformasjon fra bildet nedenfor.
csav containersporing

Hjelpesenter for CSAV-beholdersporing

Hvis du har problemer med vårt CSAV Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med CSAV Container-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser