CROWLEY Sledenje Vsebniku,Track CROWLEY Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Crowley , format mora biti CMCU1234567, pridobite stanje vsebnika Crowley v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Crowleyju

crowleyjevo sledenjeCrowley Maritime Corporation je podjetje za pomorske rešitve, transport in logistiko, ki je v lasti in pod vodstvom ZDA in zagotavlja storitve na domačih in mednarodnih trgih prek šestih operativnih področij: Portoriko/Karibske linijske storitve; linijske storitve v Latinski Ameriki; logistika; pomorske pogodbene rešitve; globokomorski prevoz nafte; ter transport, distribucija in prodaja nafte na Aljaski.

Uradna spletna stran: www.crowley.com

Pomoč pri sledenju Crowleyju

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Crowley .
  • Če na uradni spletni strani Crowley ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Crowley .

Oblika sledilne številke kontejnerja Crowley

Ko pošiljate s Crowleyjem, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Crowley v formatu CMCU1234567, CMCU je Crowleyjeva predpona. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja Crowley na spodnji sliki.
sledenje zabojnikom crowley

Center za pomoč Crowley Container Tracking

Če imate težave z našim Crowley Container Tracking sistemom, svojo težavo oddajte tukaj, pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje zabojnika Crowley v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam