COSCO Seguiment De Contenidors,Track COSCO Container (24 Hrs)

Escriviu el vostre número de seguiment COSCO a continuació, obteniu informació de lliurament en directe amb el nostre sistema de seguiment exprés.

Sobre COSCO

seguiment de coscoChina Ocean Shipping (Group) Company (COSCO) , una de les principals empreses multinacionals del món, és el grup més gran i líder mundial de la Xina especialitzat en transport marítim global, logística moderna i construcció i reparació de vaixells, ocupant el lloc 327 a Fortune Global 500. Fundada el 27 d’abril de 1961, COSCO posseeix i controla més de 800 vaixells mercants moderns amb un tonatge total de 56 milions de DWT i una capacitat de càrrega anual de 400 milions de tones. Les línies navilieres de COSCO cobreixen més de 1.600 ports en més de 160 països i regions d’arreu del món, i la seva mida de la flota ocupa el primer lloc a la Xina i el segon del món.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ajuda de seguiment de COSCO

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de COSCO .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de COSCO, és millor que us poseu en contacte amb COSCO.

Notícies COSCO

Contacta amb COSCO a les xarxes socials

Es pot contactar amb COSCO a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor COSCO

Quan envieu amb COSCO, obtindreu un número de seguiment del contenidor COSCO amb el format CBHU1234567, CBHU és el prefix de COSCO. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors COSCO a la imatge següent.
seguiment de contenidors cosco

Centre d’ajuda del seguiment de COSCO

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment COSCO, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment COSCO al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors