CONCOR Праћење Контејнера,Track CONCOR Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење ЦОНЦОР контејнера испод, требало би да има формат ЦКСНУ1234567, да добијете статус ЦОНЦОР контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О ЦОНЦОР-у

цонцор трацкингЦонтаинер Цорпоратион оф Индиа Лтд. (ЦОНЦОР) , основана је у марту 1988. у складу са Законом о компанијама, и почела је са радом од новембра 1989. године, преузимајући постојећу мрежу од 7 ИЦД-а од Индијских железница.

ЦОНЦОР је посвећен пружању одговорних, исплативих, ефикасних и поузданих логистичких решења за своје клијенте. Труди се да буде први избор за своје купце. ЦОНЦОР је организација фокусирана на купца, вођена перформансама, оријентисана на резултате, фокусирана на пружање вредности за новац својим клијентима.

Помоћ за праћење ЦОНЦОР-а

Контактирајте ЦОНЦОР на друштвеним мрежама

ЦОНЦОР се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење контејнера ЦОНЦОР

Када шаљете са ЦОНЦОР-ом, добићете ЦОНЦОР број за праћење контејнера у формату ЦКСНУ1234567, ЦКСНУ је ЦОНЦОР-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење ЦОНЦОР контејнера са слике испод.
праћење контејнера цонцор

Центар за помоћ за праћење ЦОНЦОР контејнера

Ако имате проблема са нашим ЦОНЦОР системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег броја за праћење ЦОНЦОР контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки