CN Sledenje Vsebniku,Track CN Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika CN , format mora biti CNRU1234567, pridobite status vsebnika CN v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O kanadski nacionalni železnici

cn sledenje kontejnerjemBogata zgodovina in svetla prihodnost. CN so več kot le železnica. CN je transportno podjetje, ki ponuja celovite transportne storitve: železniški, intermodalni, tovorni transport, špedicija, skladiščenje in distribucija. CN še naprej dostavlja blago iz leta v leto. CN smo angažirani korporativni državljan, zavezani varnosti naših zaposlenih, strank in javnosti.

CN vlaga v ustvarjanje vrednosti za delničarje in močnejše skupnosti, osredotočene na skrb za okolje in razvoj izjemnega okolja na delovnem mestu.

Uradna spletna stran: www.cn.ca

Pomoč pri sledenju CN

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani CN .
  • Če na uradnem spletnem mestu CN ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na CN .

Obrnite se na Canadian National Railway na družbenih medijih

S Kanadsko nacionalno železnico lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke zabojnika CN

Ko pošiljate s CN, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja CN v obliki CNRU1234567, CNRU je predpona CN. Več informacij o številki za sledenje kontejnerja CN najdete na spodnji sliki.
cn sledenje kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju zabojnikov CN

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov CN, jih sporočite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje zabojnika CN v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam