CN -Beholdersporing,Track CN Container (24 Hrs)

Skriv inn CN-beholderens sporingsnummer nedenfor, skal ha formatet CNRU1234567, få sanntids CN-beholderstatus.

Om Canadian National Railway

cn container sporingEn rik historie og en lys fremtid. CN er mer enn bare en jernbane. CN er et transportselskap som tilbyr integrerte transporttjenester: jernbane, intermodal, lastebiltransport, spedisjon, lager og distribusjon. CN fortsetter å levere varene år ut og år inn. CN er en engasjert bedriftsborger, forpliktet til sikkerheten til våre ansatte, kunder og publikum.

CN er investert i å bygge aksjonærverdier og sterkere fellesskap, fokusert på miljøforvaltning og å utvikle et eksepsjonelt miljø på arbeidsplassen.

Offisiell nettside: www.cn.ca

Hjelp for CN-sporing

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på CN-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra CNs offisielle nettsted, bør du kontakte CN .

Kontakt Canadian National Railway på sosiale medier

Canadian National Railway kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

CN-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med CN, vil du få et CN-beholdersporingsnummer med formatet CNRU1234567, CNRU er CNs prefiks. Få mer informasjon om CN-beholdersporingsnummer fra bildet nedenfor.
cn container sporing

Hjelpesenter for CN Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt CN Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med CN Container-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser