COSCO Праћење Контејнера,Track COSCO Container (24 Hrs)

Унесите свој ЦОСЦО број за праћење испод, добијте информације о испоруци уживо помоћу нашег система за експресно праћење.

О ЦОСЦО-у

цосцо трацкингЦхина Оцеан Схиппинг (Група) Цомпани (ЦОСЦО) , једна од највећих мултинационалних компанија у свету, је највећа и водећа групација у Кини специјализована за глобални транспорт, модерну логистику и изградњу и поправку бродова, која се налази на 327. месту на Фортуне Глобал 500. Основан 27. априла 1961. године, ЦОСЦО поседује и контролише преко 800 модерних трговачких бродова укупне тонаже од 56 милиона ДВТ и годишњим капацитетом од 400 милиона тона. ЦОСЦО-ове бродске линије покривају преко 1.600 лука у више од 160 земаља и региона широм света, а његова флота заузима прво место у Кини и друго у свету.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

ЦОСЦО помоћ за праћење

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на ЦОСЦО веб локацији .
  • Ако не добијете информације о праћењу са службене веб странице ЦОСЦО-а, боље је да контактирате ЦОСЦО.

ЦОСЦО Невс

Контактирајте ЦОСЦО на друштвеним мрежама

ЦОСЦО се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење ЦОСЦО контејнера

Када шаљете са ЦОСЦО-ом, добићете ЦОСЦО број за праћење контејнера у формату ЦБХУ1234567, ЦБХУ је ЦОСЦО-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење ЦОСЦО контејнера са слике испод.
Цосцо контејнер за праћење

Центар за помоћ за ЦОСЦО праћење

Ако имате проблема са нашим ЦОСЦО системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег ЦОСЦО броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки