CN Penjejakan Penghantaran Kontena,Track CN Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena CN anda di bawah, harus mempunyai format CNRU1234567, dapatkan status kontena CN masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Kereta Api Kebangsaan Kanada

cn penjejakan kontenaSejarah yang kaya dan masa depan yang cerah. CN bukan sekadar jalan kereta api. CN ialah syarikat pengangkutan yang menawarkan perkhidmatan pengangkutan bersepadu: kereta api, intermodal, trak, penghantaran barang, pergudangan dan pengedaran. CN terus menghantar barangan tahun demi tahun. CN ialah warga korporat yang terlibat, komited terhadap keselamatan pekerja, pelanggan dan orang ramai kami.

CN dilaburkan dalam membina nilai pemegang saham dan komuniti yang lebih kukuh, memberi tumpuan kepada penjagaan alam sekitar dan membangunkan persekitaran yang luar biasa di tempat kerja.

Laman web rasmi: www.cn.ca

Bantuan Penjejakan CN

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web CN .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi CN, lebih baik anda menghubungi CN .

Hubungi Kereta Api Kebangsaan Kanada di Media Sosial

Kereta Api Kebangsaan Kanada boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena CN

Apabila anda menghantar dengan CN, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena CN dengan format CNRU1234567, CNRU ialah awalan CN. Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena CN dari gambar di bawah.
cn penjejakan kontena

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena CN

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena CN kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan CN Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena