CN Следење На Контејнери,Track CN Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот CN подолу, треба да има формат CNRU1234567, да го добиете статусот на контејнерот CN во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За канадската национална железница

cn контејнер следењеБогата историја и светла иднина. CN се повеќе од обична железница. CN се транспортна компанија која нуди интегрирани транспортни услуги: железнички, интермодални, камионски, шпедиција, складирање и дистрибуција. CN продолжува да ја испорачува стоката од година во година. CN се ангажиран корпоративен граѓанин, посветен на безбедноста на нашите вработени, клиенти и јавноста.

CN се инвестира во градење на вредноста на акционерите и посилни заедници, фокусирани на чување на животната средина и развивање исклучителна средина на работното место.

Официјална веб-страница: www.cn.ca

Помош за следење на CN

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на CN .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на CN, подобро е да контактирате со CN .

Контактирајте ја канадската национална железница на социјалните медиуми

Канадската национална железница може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер CN

Кога испраќате со CN, ќе добиете број за следење на контејнер CN со формат CNRU1234567, CNRU е префиксот на CN. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнер CN од сликата подолу.
cn контејнер следење

Центар за помош за следење на контејнери на CN

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери CN, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на CN контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери