CMA CGM Проследяване На Контейнер,Track CMA CGM Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер CMA CGM по-долу, трябва да има формат CMAU1234567, да получите състоянието на контейнера CMA CGM в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно CMA CGM

cma cgm проследяванеCMA CGM е основана в Марсилия през 1978 г. от Жак Сааде, е третата по големина компания за контейнерни превози в света и номер 1 във Франция. Тази година CMA CGM Group празнува своята 35-та годишнина.

CMA CGM Group е третата по големина компания за морски контейнерни превози в света и номер едно във Франция. От базата си в Марсилия, CMA CGM присъства в повече от 150 страни чрез своята мрежа от над 650 агенции, с повече от 18 000 служители по целия свят (4700 във Франция).

Помощ за проследяване на CMA CGM

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на CMA CGM .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на CMA CGM, по-добре се свържете с CMA CGM .

Новини на CMA CGM

Свържете се с CMA CGM в социалните медии

С CMA CGM можете да се свържете чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер CMA CGM

Когато изпращате с CMA CGM, ще получите номер за проследяване на контейнер CMA CGM с формат CMAU1234567, CMAU е префиксът на CMA CGM.

CMA CGM има десет префикса досега. Те са CMAU, CGMU, ECMU, MMCU, CGHU, CGTU, AMCU, OTAU, CMNU, STMU .

Научете повече информация за номера за проследяване на CMA CGM контейнер от снимката по-долу.
cma cgm проследяване на контейнери

Помощен център на CMA CGM Container Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери CMA CGM, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия CMA CGM контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки