China Shipping -Konttilähetysten Seuranta,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Anna China Shipping -kontin seurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muodossa CSLU1234567, niin saat reaaliaikaisen China Shipping -kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Kiinan toimituksesta

Kiinan lähetysten seurantaChina Shipping (Group) Company (lyhenne China Shipping) perustettiin 1. heinäkuuta 1997, ja se on mega kattava, ylikansallinen, monialainen, alueiden välinen, transomistettu yritysryhmä, jonka päätoimiala on merenkulku. Sen pääkonttori sijaitsi Shanghaissa.

China Shippingin pääasiallinen palvelu on konttien, öljyjen, irtolastin, matkustajien, autojen ja erikoisesineiden kuljetus; se tarjoaa LNG-palvelua hyvin pian. Vuoden 2012 loppuun mennessä yhtiö omistaa 500 erilaista alusta, joiden kantavuus on 30 miljoonaa tonnia. Kolmen ydinlaivaston koot, konttialukset, tankkerit, irtolastialukset, ovat maailman kärkilistoilla. Konserniyhtiöllä on vuotuinen rahtiliikenne 460 miljoonaa tonnia ja 11 miljoonaa konttia, ja sillä on tärkeä rooli maan tukemisessa energiavarojen kaupassa sekä tuonti- ja vientiliiketoiminnassa.

Kiinan lähetysseuranta-apu

Ota yhteyttä Kiinan toimitukseen sosiaalisessa mediassa

China Shippingin voi ottaa yhteyttä seuraavien kautta

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Kiinan lähetyskontin seurantanumeron muoto

Kun lähetät China Shippingin kanssa, saat China Shippingin kontin seurantanumeron muodossa CSLU1234567, CSLU on China Shippingin etuliite.

China Shippingillä on toistaiseksi kaksi etuliitettä, ne ovat CCLU ja CSLU .

Lue lisää Kiinan lähetyksen seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
Kiinan kuljetuskontin seuranta

Kiinan lähetyskonttiseurantapalvelu

Jos sinulla on ongelmia Kiinan lähetyskonttiseurantajärjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Kiinan lähetyskonttisi seurantanumerolla virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä