China Shipping Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Adja meg alább a China Shipping konténer nyomkövetési számát , amelynek formátuma CSLU1234567, így kapja meg a valós idejű China Shipping konténer állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A kínai szállításról

Kínai szállítás nyomon követéseA China Shipping (Group) Company (rövidítve: China Shipping) 1997. július 1-jén alakult, egy hatalmas átfogó, transznacionális, több ágazatot átfogó, transzregionális, transztulajdonos vállalatcsoport, amelynek fő tevékenysége a hajózás. Székhelye Sanghajban volt.

A China Shipping fő szolgáltatása konténerek, olajok, ömlesztett rakományok, utasok, autók és speciális tárgyak szállítása; hamarosan LNG szolgáltatást kínál. 2012 végére a társaság 500 különféle típusú hajóval rendelkezik, amelyek hordképessége eléri a 30 millió tonnát. A 3 törzsflotta, konténerhajók, tankerek, ömlesztettáru-szállító hajók méretei a világ toplistáin szerepelnek. A csoporthoz tartozó társaság évi 460 millió tonnás teherforgalmával és 11 millió konténerével fontos szerepet tölt be az ország energiahordozó kereskedelmének, valamint import-export tevékenységének támogatásában.

Kínai szállítási nyomon követési súgó

Lépjen kapcsolatba a kínai szállítással a közösségi médiában

A China Shipping az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Kínai szállítótartály-követési szám formátuma

Ha a China Shipping szolgáltatással szállít, egy China Shipping konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma CSLU1234567, a CSLU a China Shipping előtagja.

A China Shipping eddig két előtaggal rendelkezik, ezek a CCLU és a CSLU .

Tudjon meg többet a kínai szállítás nyomon követési számáról az alábbi képen.
Kína szállító konténer nyomon követése

Kínai szállítókonténer-követési súgó

Ha problémája van a kínai szállítókonténer-követő rendszerünkkel, küldje be problémáját itt, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a kínai szállítókonténer nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat