China Shipping Проследяване На Контейнер,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер China Shipping по-долу, трябва да има формат CSLU1234567, за да получите състоянието на контейнера China Shipping в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно доставката в Китай

проследяване на доставката в КитайChina Shipping (Group) Company (съкр. China Shipping) е създадена на 1 юли 1997 г., е мега всеобхватна, транснационална, многосекторна, трансрегионална, транссобствена корпоративна група с корабоплаване като основен бизнес. Седалището му се намираше в Шанхай.

Основната услуга, предоставяна от China Shipping е превоз на контейнери, масла, насипни товари, пътници, автомобили и специални предмети; много скоро ще предлага услуга за LNG. Към края на 2012 г. компанията притежава 500 кораба от различни видове, чийто дедуейт достига 30 милиона тона. Размерите на 3-те основни флота, контейнеровозите, танкерите, корабите за насипни товари, са в топ списъци в света. Компанията от групата, с годишен товарен трафик от 460 милиона тона и 11 милиона контейнера, играе важна роля в подкрепата на страната за нейната търговия с енергийни ресурси и бизнеса за внос и износ.

Помощ за проследяване на доставка в Китай

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на China Shipping .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на China Shipping, по-добре се свържете с China Shipping .

Свържете се с China Shipping в социалните медии

Можете да се свържете с China Shipping чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер за доставка в Китай

Когато изпращате с China Shipping, ще получите номер за проследяване на контейнер China Shipping с формат CSLU1234567, CSLU е префиксът на China Shipping.

China Shipping има два префикса досега, те са CCLU и CSLU .

Научете повече информация за номера за проследяване на доставката в Китай от снимката по-долу.
проследяване на контейнери за доставка на Китай

Помощен център за проследяване на контейнери за доставка на Китай

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери за доставка в Китай, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер за доставка в Китай в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки