CARU Penjejakan Penghantaran Kontena,Track CARU Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena CARU anda di bawah, harus mempunyai format CARU1234567, dapatkan status kontena CARU masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Kontena CARU

pengesanan kontena caruKontena CARU ialah peneraju pasaran Eropah dalam penjualan, pemajakan dan penyewaan, kedua-dua bekas baharu dan bekas. Hampir sebarang bilangan bekas boleh didapati daripada stok dalam sebarang jenis dan saiz.

Kontena CARU ialah organisasi yang fleksibel dan mesra pelanggan dengan mengambil kira nisbah harga / kualiti yang tinggi. Kami sentiasa melabur dalam pengembangan dan pembaharuan armada kontena kami dan pengoptimuman perkhidmatan kami. Ini menjadikan kami salah satu pembekal kontena terkemuka dan paling inovatif di dunia.

Bantuan Penjejakan Kontena CARU

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web CARU .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi CARU, lebih baik anda menghubungi CARU .

Format Nombor Penjejakan Kontena CARU

Apabila anda menghantar dengan CARU, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena CARU dengan format CARU1234567, CARU ialah awalan CARU.

CARU mempunyai awalan berikut: CARU, CATU, ARDU, ARTU, CORU, LCRU, LGEU, MANU, MARU, PSCU, SCSU, TRTU, WSCU dan ZCIU

Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena CARU dari gambar di bawah.
pengesanan kontena caru

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena CARU

Jika anda mempunyai masalah dengan sistem Penjejakan Kontena CARU kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Bekas CARU anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena