Caravel -Beholdersporing,Track Caravel Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for Caravel-beholderen nedenfor, skal ha formatet CLSU1234567, få sanntids Caravel-beholderstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Caravel Logistics

sporing av karavelbeholdereCaravel Logistics ble innlemmet i 1994 i India av to initiativrike unge menn – Saju Chacko og C.Jayakrishnan – med flere års erfaring i shippingindustrien. De følte at rask, pålitelig og rettidig kundeservice var tidens behov, spesielt i logistikkbransjen. Kundens forventning er levering til rimelig tid. Caravel var en moderat oppstart med kun spedisjons-, CHA- og stuveringsaktiviteter, og vokste mangfoldig og utvidet armene sine i India så vel som i utlandet. Caravel er velkjent for sin evne til å tilby ONE STOP PÅLITELIG LOGISTIKKSLØSNING som kombinerer Container Carrier, lastebiltransport, spedition, skipseierskap og service, innenlandslogistikk og 3PL.

Caravel Container Sporing Hjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Caravel-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Caravels offisielle nettsted, bør du kontakte Caravel .

Caravel Container Tracking Number Format

Når du sender med Caravel Logistics, vil du få et sporingsnummer for Caravel container med formatet CLSU1234567, CLSU er Caravel Logistics sitt prefiks. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Caravel-beholdere fra bildet nedenfor.
sporing av karavelbeholdere

Hjelpesenter for Caravel Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Caravel Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med sporingsnummeret ditt for Caravel Container på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser