Bridgehead Containerverzending Volgen,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Bridgehead-containervolgnummer in , moet het formaat BHCU1234567 hebben, ontvang de realtime Bridgehead-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Bruggenhoofd

bruggenhoofd containers volgenBridgehead Container Services Ltd (opgericht in maart 1977), is een gevestigde internationale containerverhuurder gevestigd in Liverpool. De bedrijfsvloot van meer dan 50.000 TEU bestaat uit standaard droge bestelwagens, open daken, een reeks opvouwbare flats en zowel 20′ als 40′ hoge kubussen. We handelen wereldwijd en onze kantoren/agentschappen, in meer dan 30 landen, beheren meer dan 100 depots en bieden full-service faciliteiten.

Officiële website: www.bridgeheadcontainers.com

Hulp bij het volgen van bruggenhoofd

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg uw container dan rechtstreeks op de Bridgehead-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Bridgehead krijgt, kunt u beter contact opnemen met Bridgehead.

Indeling voor trackingnummer van bruggenhoofd

Wanneer u met Bridgehead verzendt, krijgt u een Bridgehead-containertrackingnummer met het formaat BHCU1234567, BHCU is het voorvoegsel van Bridgehead.

Bridgehead heeft twee voorvoegsels: MBIU en BHCU .

Ken meer informatie over het trackingnummer van Bridgehead-containers uit de onderstaande afbeelding.
bruggenhoofd containers volgen

Helpcentrum van Bridgehead Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Bridgehead Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Bridgehead Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen