Bridgehead Проследяване На Контейнер,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия Bridgehead контейнер по-долу, трябва да има формат BHCU1234567, получете състоянието на Bridgehead контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Бриджхед

проследяване на контейнери на предмостиеBridgehead Container Services Ltd (основана през март 1977 г.) е утвърден международен лизингодател на контейнери, базиран в Ливърпул. Флотът на компанията от над 50 000 TEU се състои от стандартни сухи микробуси, отворени покриви, набор от сгъваеми плоски и както 20′, така и 40′ високи кубове. Ние търгуваме в световен мащаб и нашите офиси/агенции в повече от 30 държави управляват над 100 депа, предлагайки пълно обслужване.

Официален уебсайт: www.bridgeheadcontainers.com

Помощ за проследяване на предмостие

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Bridgehead .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Bridgehead, по-добре се свържете с Bridgehead.

Формат на номера за проследяване на предмостивия контейнер

Когато изпращате с Bridgehead, ще получите номер за проследяване на контейнер Bridgehead с формат BHCU1234567, BHCU е префиксът на Bridgehead.

Bridgehead има два префикса: MBIU и BHCU .

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Bridgehead от снимката по-долу.
проследяване на контейнери на предмостие

Помощен център за проследяване на контейнери Bridgehead

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Bridgehead, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия Bridgehead Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки