Bridgehead Проследяване На Контейнер,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия Bridgehead контейнер по-долу, трябва да има формат BHCU1234567, получете състоянието на Bridgehead контейнера в реално време.

За Бриджхед

проследяване на контейнери на предмостиеBridgehead Container Services Ltd (основана през март 1977 г.) е утвърден международен лизингодател на контейнери, базиран в Ливърпул. Флотът на компанията от над 50 000 TEU се състои от стандартни сухи микробуси, отворени покриви, набор от сгъваеми плоски и както 20′, така и 40′ високи кубове. Ние търгуваме в световен мащаб и нашите офиси/агенции в повече от 30 държави управляват над 100 депа, предлагайки пълно обслужване.

Официален уебсайт: www.bridgeheadcontainers.com

Помощ за проследяване на предмостие

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Bridgehead .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Bridgehead, по-добре се свържете с Bridgehead.

Формат на номера за проследяване на предмостивия контейнер

Когато изпращате с Bridgehead, ще получите номер за проследяване на контейнер Bridgehead с формат BHCU1234567, BHCU е префиксът на Bridgehead.

Bridgehead има два префикса: MBIU и BHCU .

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Bridgehead от снимката по-долу.
проследяване на контейнери на предмостие

Помощен център за проследяване на контейнери Bridgehead

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Bridgehead, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия Bridgehead Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки