Balaji Shipping Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Balaji më poshtë, duhet të ketë formatin BLJU1234567, merrni statusin e kontejnerit të transportit Balaji në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Transportit Balaji

gjurmimi i kontejnerëve balajiBalaji Shipping Lines FZCO është krahu i Logjistikës së Kontejnerëve / NVOCC i Grupit Transworld. E konceptuar fillimisht në 1992 nga themeluesit tanë, për të ofruar shërbime të kombinuara të transportit multi-modal midis Indisë dhe Lindjes së Mesme, BSL vazhdoi të rriste rrjetin e saj të shërbimit nga viti në vit dhe tani ofron një rrjet të shkëlqyer që mbulon nën-kontinentin Indian, Mesme Lindja, Deti i Kuq, Afrika Perëndimore dhe Lindore, Iraku dhe Afganistani, Azia Juglindore, Lindja e Largët dhe Kina, MB, Evropë dhe SHBA. Që nga fillimi, BSL ka punuar pa pushim për t’u shërbyer klientëve tanë në mbarë botën përmes flotës sonë të larmishme të kontejnerëve të cilët përfshijnë si kontejnerë të thatë të rëndë, ashtu edhe pajisje të specializuara, p.sh. kontejnerë me reefer / Kapa të hapura / rafte të sheshta.

Uebfaqja zyrtare: www.balajiship.com

Ndihmë për përcjelljen e transportit Balaji

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit Balaji .
  • Nëse nuk merrni asnjë informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Balaji, më mirë të kontaktoni Balaji .

Kontaktoni Transportin Balaji në mediat sociale

Transporti Balaji mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Balaji

Kur dërgoni me Balaji, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Balaji me formatin BLJU1234567, BLJU është prefiksi i Balaji. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve Balaji nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve balaji

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Balaji

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Balaji, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Balaji Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë