ANL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track ANL Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit më poshtë, duhet të ketë formatin ANNU1234567, të merrni statusin e kontejnerit në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth ANL

dhe gjurmimi i kontejnerëveSelia e ANL në Melburn Australi dhe me zyra dhe agjentë rajonalë në mbarë globin, ANL është pjesë e CMA CGM Group, linja e tretë më e madhe e transportit me kontejnerë në botë.

ANL është një transportues vërtet global, që ofron shërbime transporti në të gjitha destinacionet në mbarë botën, me mbulim të gjerë në të gjithë Azinë, Evropën, Amerikën e Veriut, Mesdheun, Australinë dhe Zelandën e Re, Papua Guinenë e Re, Nënkontinentin Indian dhe Lindjen e Mesme/Gjirin.

Faqja zyrtare e internetit: www.anl.com.au

Ndihmë për gjurmimin ANL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit ANL .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e ANL, është më mirë të kontaktoni ANL .

Kontaktoni ANL në mediat sociale

ANL mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit ANL

Kur dërgoni me ANL, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit acl me format ANNU1234567, ANNU është prefiksi i ANL. Di më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerit nga fotografia e mëposhtme.
dhe gjurmimi

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve ANL

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve ANL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit ANL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë