BAHRI -Konttilähetysten Seuranta,Track BAHRI Container (24 Hrs)

Anna Bahri -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa NSAU1234567, niin saat reaaliaikaisen Bahri-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Bahrista

bahri-kontin seurantaSaudi-Arabian kansallinen laivayhtiö (Bahri) perustettiin kuninkaallisella asetuksella vuonna 1978 julkiseksi yhtiöksi, 28 %:n omistusosuudesta Saudi-Arabian valtion PIF-rahastolla ja loput laajalti julkisissa osakkeissa. Saudi Nationals.

Virallinen verkkosivusto: www.bahri.sa

Bahri Tracking Apua

Ota yhteyttä Bahriin sosiaalisessa mediassa

Bahriin saa yhteyden alla olevan kautta

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Bahri-kontin seurantanumeron muoto

Kun lähetät Bahrin kanssa, saat Bahri-kontin seurantanumeron muodossa NSAU1234567, NSAU on Bahrin etuliite. Saat lisätietoja Bahri-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
bahri-kontin seuranta

Bahri Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Bahri Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Bahri Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä