ARKAS -Konttilähetysten Seuranta,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Anna Arkas -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa ARKU1234567, niin saat reaaliaikaisen Arkas-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Arkasta

arkas kontin seurantaArkas Holdingin 66 vuoden kansainvälisen liikenteen kokemuksen perusteella Arkas Line tarjoaa säännöllistä linjaliikennettä Mustanmeren ja Välimeren satamien välillä 50 konttialuksen laivastolla, joista suurin osa purjehtii Turkin lipun alla ja ovat Arkasin omistuksessa.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) aloitti toimintansa syöttöpalveluna, joka on perustettu siirtämään tavaroita suurikokoisille aluksille, jotka eivät käy Turkin satamissa ja kuljettamaan rahtia näiden alusten välillä. Nykyään se tarjoaa säännöllisiä linjaliikennepalveluja noin 83 600 TEU:n konttilaivastolla, mukaan lukien erikoislaitteet, kuten avoimet, korkeat kuutiot, litteät, lavanleveät ja jäähdytyslaitteet, jotka täyttävät laajentuvien ja kehittyvien markkinoiden tuonti- ja vientitarpeet. Ruokintapalvelua hoitaa edelleen EMES Feedering SAM

Virallinen verkkosivusto: www.arkasline.com.tr

Arkas Tracking Apua

Ota yhteyttä Arkaan sosiaalisessa mediassa

Arkoihin voi ottaa yhteyttä alla olevan kautta

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Arkas-kontin seurantanumeron muoto

Kun lähetät Arkasilla, saat Arkas-kontin seurantanumeron muodossa ARKU1234567, ARKU on Arkasin etuliite.

Katso alla olevasta kuvasta lisää Arkas-kontin seurantanumerotietoja.
arkas kontin seuranta

Arkas Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Arkas Container Tracking -järjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Arkas Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä