BAHRI Seguiment De Contenidors,Track BAHRI Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Bahri a continuació, hauria de tenir el format NSAU1234567, obteniu l’estat del contenidor Bahri en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Bahri

seguiment de contenidors bahriLa National Shipping Company of Saudi Arabia (Bahri) es va formar per un reial decret l’any 1978 com a empresa pública, el 28% de la propietat del Fons d’Inversions Públiques “PIF” del govern saudita i la resta es manté àmpliament en accions públiques. per nacionals saudites.

Lloc web oficial: www.bahri.sa

Ajuda de seguiment de Bahri

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Bahri .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Bahri, és millor que us poseu en contacte amb Bahri .

Contacta amb Bahri a les xarxes socials

Es pot contactar amb Bahri a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment de contenidors Bahri

Quan envieu amb Bahri, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Bahri amb el format NSAU1234567, NSAU és el prefix de Bahri. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Bahri a la imatge següent.
seguiment de contenidors bahri

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors de Bahri

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Bahri, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Bahri Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors