BAHRI Проследяване На Контейнер,Track BAHRI Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия Bahri контейнер по-долу, трябва да има формат NSAU1234567, да получите състоянието на Bahri контейнер в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Бахри

проследяване на контейнер бахриНационалната корабна компания на Саудитска Арабия (Bahri) е създадена с кралски указ през 1978 г. като публична компания, 28% собственост, държана от публичния инвестиционен фонд „PIF“ на саудитското правителство, а останалата част е широко държана в публични акции от саудитски граждани.

Официален уебсайт: www.bahri.sa

Помощ за проследяване на Bahri

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Bahri .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Bahri, по-добре се свържете с Bahri .

Свържете се с Bahri в социалните медии

Можете да се свържете с Бахри чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Bahri

Когато изпращате с Bahri, ще получите номер за проследяване на контейнер Bahri с формат NSAU1234567, NSAU е префиксът на Bahri. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Bahri от снимката по-долу.
проследяване на контейнер бахри

Помощен център за проследяване на контейнери в Бахри

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Bahri, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия Bahri Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки