ARKAS Gjurmimi I Kontejnerëve,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Arkas më poshtë, duhet të ketë formatin ARKU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Arkas në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Arkas

gjurmimi i kontejnerëve arkasDuke u mbështetur në përvojën 66 vjeçare që Arkas Holding ka në transportin ndërkombëtar, Arkas Line ofron shërbime të rregullta Liner midis porteve në Detin e Zi dhe Mesdheut me një flotë prej 50 anijesh konteinerësh, shumica e të cilave kanë flamuj turk dhe janë në pronësi të Arkas.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) filloi aktivitetin e saj si një shërbim ushqyes i krijuar për të transferuar mallra në anije të tonazhit të madh që nuk thërrasin portet turke dhe për të transportuar mallra ndërmjet këtyre anijeve. Sot ajo ofron shërbime të rregullta të linjës me një flotë kontejnerësh prej përafërsisht 83.600 TEU, duke përfshirë pajisje speciale të tilla si sipërme të hapura, kube të larta, me raft të sheshtë, me gjerësi paletash dhe shkëmbinj për të përmbushur nevojat e importit dhe eksportit të një tregu në zgjerim dhe zhvillim. Shërbimi i furnizimit vazhdon të kryhet nga EMES Feedering SAM

Faqja zyrtare: www.arkasline.com.tr

Ndihmë për gjurmimin e Arkas

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Arkas .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Arkas, më mirë kontaktoni Arkas .

Kontaktoni Arkas në rrjetet sociale

Arkas mund të kontaktohet në vijim

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Arkas

Kur dërgoni me Arkas, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Arkas me format ARKU1234567, ARKU është prefiksi i Arkas.

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e gjurmimit të kontejnerëve Arkas nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve arkas

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Arkas

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve Arkas, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Arkas Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë