ARKAS Containerverzending Volgen,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Arkas-containertrackingnummer in , moet de indeling ARKU1234567 hebben, ontvang de realtime Arkas-containerstatus.

Over Arkas

arkas-containertrackingVoortbouwend op de 66 jaar ervaring die Arkas Holding heeft in internationaal transport, biedt Arkas Line lijndiensten aan tussen havens in de Zwarte Zee en de Middellandse Zee met een vloot van 50 containerschepen, waarvan de meeste onder Turkse vlag en eigendom zijn van Arkas.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) begon zijn activiteit als een feederdienst die werd opgericht om goederen over te hevelen naar grote tonnageschepen die geen Turkse havens aandoen en vracht tussen deze schepen vervoeren. Tegenwoordig biedt het lijndiensten met een containervloot van ongeveer 83.600 TEU’s, inclusief speciale apparatuur zoals open top, high cube, flat-rack, pallet-wide en reefers om te voldoen aan de import- en exportbehoeften van een groeiende en zich ontwikkelende markt. De voerdienst wordt nog steeds uitgevoerd door EMES Feedering SAM

Officiële website: www.arkasline.com.tr

Hulp bij het volgen van Arkas

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Arkas-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Arkas krijgt, kunt u beter contact opnemen met Arkas .

Neem contact op met Arkas op sociale media

Arkas is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Arkas-formaat voor trackingnummers voor containers

Wanneer u met Arkas verzendt, krijgt u een Arkas-containervolgnummer met het formaat ARKU1234567, ARKU is het voorvoegsel van Arkas.

Ken meer informatie over het trackingnummer van Arkas-containers uit de onderstaande afbeelding.
arkas-containertracking

Helpcentrum van Arkas Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Arkas Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Arkas Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen