Balaji Shipping -Konttilähetysten Seuranta,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Anna alla Balaji-kontin seurantanumero , jonka muoto on BLJU1234567, niin saat reaaliaikaisen Balaji-kontin tilan.

Tietoja Balaji Shippingistä

balaji kontin seurantaBalaji Shipping Lines FZCO on Transworld Groupin konttilogistiikka / NVOCC-osasto. Alun perin perustajamme vuonna 1992 suunnittelema BSL, joka tarjoaa yhdistettyjä multimodaalisia kuljetuspalveluja Intian ja Lähi-idän välillä, jatkoi palveluverkostonsa kasvua vuosi vuodelta ja tarjoaa nyt erinomaisen verkoston, joka kattaa Intian niemimaan ja Keski-Idän. Itä, Punainenmeri, Länsi- ja Itä-Afrikka, Irak ja Afganistan, Kaakkois-Aasia, Kaukoitä ja Kiina, Iso-Britannia, Eurooppa ja USA. BSL on alusta asti työskennellyt hellittämättä palvellakseen asiakkaitamme maailmanlaajuisesti monipuolisen konttikalustomme kautta, joka sisältää sekä raskaita kuivakontteja että erikoisvarusteita, kuten kylmäsäiliöt / avoimet yläosat / tasaiset telineet.

Virallinen verkkosivusto: www.balajiship.com

Balaji Shipping Tracking Apua

Ota yhteyttä Balaji Shippingiin sosiaalisessa mediassa

Balaji Shippingin voi ottaa yhteyttä alla olevan kautta

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Balaji-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Balajin kanssa, saat Balaji-kontin seurantanumeron muodossa BLJU1234567, BLJU on Balajin etuliite. Saat lisätietoja Balaji-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
balaji kontin seuranta

Balaji-konttiseurannan ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Balaji Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Balaji Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä

Leave a Comment

Your email address will not be published.