ARKAS Penjejakan Penghantaran Kontena,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Arkas anda di bawah, harus mempunyai format ARKU1234567, dapatkan status kontena Arkas masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Arkas

pengesanan kontena arkasBerdasarkan kekuatan 66 tahun pengalaman Arkas Holding dalam pengangkutan antarabangsa, Arkas Line menawarkan perkhidmatan Liner tetap antara pelabuhan di Laut Hitam dan Mediterranean dengan armada 50 kapal kontena, yang kebanyakannya mempunyai bendera Turki dan dimiliki oleh Arkas.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) memulakan aktivitinya sebagai perkhidmatan feeder yang ditubuhkan untuk memindahkan barangan ke kapal bertan besar yang tidak memanggil pelabuhan Turki dan mengangkut kargo antara kapal ini. Hari ini ia menyediakan perkhidmatan kapal biasa dengan armada kontena kira-kira 83.600 TEU termasuk peralatan khas seperti bahagian atas terbuka, kubus tinggi, rak rata, lebar palet dan terumbu untuk memenuhi keperluan import dan eksport bagi pasaran yang sedang berkembang dan membangun. Perkhidmatan penyusuan terus dijalankan oleh EMES Feedering SAM

Laman web rasmi: www.arkasline.com.tr

Bantuan Penjejakan Arkas

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Arkas .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Arkas, lebih baik anda menghubungi Arkas .

Hubungi Arkas di Media Sosial

Arkas boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena Arkas

Apabila anda menghantar dengan Arkas, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Arkas dengan format ARKU1234567, ARKU ialah awalan Arkas.

Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena Arkas dari gambar di bawah.
pengesanan kontena arkas

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Arkas

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Arkas kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Arkas Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena