ARKAS Следење На Контејнери,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Arkas подолу, треба да има формат ARKU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Arkas во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Аркас

Следење на контејнерите на аркаНадоврзувајќи се на силата на 66-годишното искуство на Аркас Холдинг во меѓународниот транспорт, Аркас Лајн нуди редовни лајнери меѓу пристаништата во Црното Море и Медитеранот со флота од 50 контејнерски бродови, од кои повеќето имаат турски знамиња и се во сопственост на Аркас.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) ја започна својата активност како фидер-служба основана за пренос на стоки до бродови со голема тонажа што не ги повикува турските пристаништа и транспортира товар помеѓу овие бродови. Денес таа обезбедува редовни услуги на лагер со контејнерска флота од приближно 83.600 TEU вклучувајќи специјална опрема како што се отворен покрив, висока коцка, рамна решетка, широка палета и гребени за да се задоволат потребите за увоз и извоз на пазарот што се шири и се развива. Услугата за хранење продолжува да ја спроведува EMES Feedering SAM

Официјална веб-страница: www.arkasline.com.tr

Помош за следење на Аркас

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Аркас .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Аркас, подобро е да го контактирате Аркас .

Контактирајте со Аркас на социјалните медиуми

Може да се контактира со Аркас преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнерот Arkas

Кога испраќате со Аркас, ќе добиете број за следење на контејнерот на Аркас со формат ARKU1234567, ARKU е префиксот на Аркас.

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот Аркас од сликата подолу.
Следење на контејнерите на арка

Центар за помош за следење контејнери на Аркас

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери Аркас, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Arkas Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери