ARKAS Seguiment De Contenidors,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Arkas a continuació, hauria de tenir el format ARKU1234567, obteniu l’estat del contenidor Arkas en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Arkas

seguiment de contenidors ArkasA partir de la força dels 66 anys d’experiència que Arkas Holding té en el transport internacional, Arkas Line ofereix serveis regulars de línia entre ports del Mar Negre i el Mediterrani amb una flota de 50 vaixells portacontenidors, la majoria dels quals tenen bandera turca i són propietat d’Arkas.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) va començar la seva activitat com a servei d’alimentació establert per transferir mercaderies a vaixells de gran tonatge que no truquen als ports turcs i transportar mercaderies entre aquests vaixells. Avui ofereix serveis regulars de línia amb una flota de contenidors d’aproximadament 83.600 TEU que inclou equips especials com ara open top, high cube, flat-rack, palet-wide i reefers per satisfer les necessitats d’importació i exportació d’un mercat en expansió i desenvolupament. El servei d’alimentació continua sent realitzat per EMES Feedering SAM

Lloc web oficial: www.arkasline.com.tr

Ajuda de seguiment d’Arkas

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’Arkas .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’Arkas, és millor que us poseu en contacte amb Arkas .

Contacta amb Arkas a les xarxes socials

Es pot contactar amb Arkas a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor Arkas

Quan envieu l’enviament amb Arkas, obtindreu un número de seguiment del contenidor d’Arkas amb el format ARKU1234567, ARKU és el prefix d’Arkas.

Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors d’Arkas a la imatge següent.
seguiment de contenidors Arkas

Centre d’ajuda d’Arkas Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Arkas, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment d’Arkas Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors