APL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track APL Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit apl më poshtë, duhet të ketë formatin APLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit apl në kohë reale.

Table of Contents

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth APL

gjurmimi aplAPL është transportuesi i shtatë më i madh i oqeanit në botë, duke ofruar më shumë se 80 shërbime javore dhe mbi 500 thirrje në më shumë se 140 porte në mbarë botën. Ne ofrojmë shërbime të menaxhimit të zinxhirit të furnizimit të transportit të kontejnerëve dhe vlerës së shtuar përmes rrjetit tonë ndërkombëtar të transportit i cili kombinon operacionet intermodale me cilësi të lartë me teknologjinë më të fundit të informacionit, pajisjet dhe tregtinë elektronike.
APL është një degë në pronësi të plotë të Neptune Orient Lines me bazë në Singapor, një kompani globale e transportit dhe logjistikës.

Ndihmë për gjurmimin e APL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të APL .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e APL-së, është më mirë të kontaktoni APL -në .

Tel : +1 (800) 999 7733 | Faqja e internetit : www.apl.com

Lajmet e APL

Kontaktoni APL në mediat sociale

APL mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit APL

Kur dërgoni me APL, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit apl me formatin APLU1234567, APLU është një nga prefikset e APL.

APL kanë parashtesën e mëposhtme: APLU, APHU, APRU, APZU, NEPU, NOLU, NOSU, NUSU, APDU .

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve apl nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve apl

Qendra e ndihmës e gjurmimit të APL

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit APL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit APL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë