Yang Ming Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track Yang Ming Container (24 Hrs)

Írja be a Yang Ming Line követési számát alább, hogy élő kézbesítési információkat kapjon expressz nyomkövető rendszerünkkel.

A Yang Ming vonalról

ming követésA Yang Ming Marine Transport Corporation  1972. december 28-án alakult. 2013. október végén a Yang Ming 95 hajóból álló flottát üzemeltet 5,05 millió DWT / 410 ezer TEUS üzemi kapacitással, amelyből a konténerhajók a fő szolgáltatást. Kényszerítés. Yang Ming alapítása óta ezt a vezetési filozófiát alkalmazta és gyakorolta: „Csapatmunka, innováció, őszinteség és pragmatizmus”. Mindeközben kiemelkedő teljesítményünk és hatékonyságunk kulcsa az áttörések elérése és a problémák összehangolt megoldása, a „Pontos, gyors, megbízható és gazdaságos” szolgáltatás mottójának megfelelően. A Yang Ming a világ egyik vezető, tapasztalt konténerszállító cége, a szüntelen fiatalításnak köszönhetően flottája összehasonlíthatóan fiatal.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Yang Ming nyomkövetési súgó

  • Ha problémája van konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Yang Ming webhelyen .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Yang Ming hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Yang Minggel .

Tel : (886-2) 2455-9988 | Weboldal : www.yangming.com

Yang Ming hírek

Lépjen kapcsolatba Yang Minggel a közösségi médiában

Yang Ming az alábbi elérhetőségeken keresztül érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Yang Ming konténer követési szám formátuma

Ha a Yang Ming-gel szállít, egy Yang Ming konténer-követési számot kap, amelynek formátuma YMLU1234567, az YMLU a Yang Ming egyik előtagja. A Yang Mingnek két előtagja van: YMLU és KMSU . Tudjon meg többet a Yang Ming konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
yang ming konténerkövetés

Kapcsolódó követés

Yang Ming vonalkövetés súgóközpontja

Ha problémája van a Yang Ming vonalkövető rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Yang Ming Line nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat